Motreanu: PNL arată azi ca un elev mediocru pe care îl aşteaptă un examen foarte greu

Partidul Naţional Liberal arată „ca un elev mediocru pe care îl aşteaptă un examen foarte greu”, spune prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu: „Avem de ales între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte”.

122 afișări
Imaginea articolului Motreanu: PNL arată azi ca un elev mediocru pe care îl aşteaptă un examen foarte greu

„Avem un preşedinte de partid care are o carieră - e mult sau puţin? - şi despre care nu vorbim. Îl avem pe Nicolae Ciucă un om care toată viaţa lui a servit România şi alţi preşedinţi de partid despre care nu ştim nimic. Despre un George Simion care n-a muncit în viaţa lui şi nu a avut carte de muncă, despre un domnul Ciolacu care are şi el nişte goluri în CV...”, spune Dan Motreanu.

El afirmă că este un avantaj faptul că Partidul National Liberal „poate demonstra că e un partid serios, un partid care poate să garanteze suveranitatea cu adevărat a României”.

„În final daţi-mi voie să fac o mică comparaţie. Astăzi, din punctul meu de vedere, Partidul Naţional Liberal arată ca un elev mediocru pe care îl aşteaptă un examen foarte greu. Mai avem 6 luni de zile şi avem de ales scuzaţi comparaţia plastică, între a bate mingea pe maidan sau să ne punem cu burta pe carte. cred îl ţine doar de voinţa noastră şi doar de implicarea noastră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici