Năstase: Nu cred că, după experienţa cu PDL, e în PSD o pasiune de a repeta povestea cu iepuraşul

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, după CExN, că nu crede că, după experienţa pe care PSD a avut-o cu PDL, la guvernare, în rândul colegilor social-democraţi mai există o foarte mare pasiune pentru a repeta "povestea cu iepuraşul".

31 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu cred că, după experienţa cu PDL, e în PSD o pasiune de a repeta povestea cu iepuraşul

Năstase: Nu cred că, după experienţa cu PDL, e în PSD o pasiune de a repeta povestea cu iepuraşul (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu cred că, după experienţa pe care PSD a avut-o cu PDL la guvernare, există o foarte mare pasiune între colegii mei de a repeta povestea cu iepuraşul", a subliniat Năstase.

El a precizat că în cadrul CExN s-a discutat despre acţiunile viitoare ale PSD, la nivel imediat şi în perspectivă, legate de activităţile parlamentare şi de formarea Guvernului.

Întrebat dacă PSD se gândeşte că ar putea participa la formarea Guvernului, Năstase a spus: "M-am gândit că avem un grup parlamentar în Parlament, iar voturile noastre, numeroase, vor conta în luarea unei decizii şi atitudinea noastră, atunci când se va pune problema validării unui Guvern, împreună cu atitudinea altor partide şi grupuri parlamentare, vor conta".

Năstase a spus că în cadrul CExN nu s-au căutat vinovaţii pentru întoarcerea rezultatelor exit-poll-urilor.

"Nu am căutat vinovaţii. Nu cred că este important acum, într-un moment foarte fierbinte, e cazul să facem astfel de discuţii. Vom avea timp să facem analize", a spus Năstase.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni seară, după reuniunea CExN, că decizia social-democraţilor este de a merge în continuare cu majoritatea parlamentară constituită şi că este exclusă orice formă de colaborare cu PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici