Năstase: PDL este ostaticul lui Băsescu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, că social-democraţii nu trebuie să arunce asupra PDL antipatia lor faţă de Traian Băsescu, PDL putând reveni la normalitate după alegerile prezidenţiale.

36 afișări
Imaginea articolului Năstase: PDL este ostaticul lui Băsescu

Năstase: PDL este ostaticul lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/Andrei Spirache)

Întrebat dacă mai există posibilitatea unei conlucrări între PSD şi PDL, fostul premier a afirmat că speră ca după alegerile prezidenţiale PDL să revină la o situaţie de normalitate, el fiind în prezent ostaticul lui Traian Băsescu.

"Nu trebuie să aruncăm asupra PDL în totalitate lipsa noastră de simpatie în ceea ce îl priveşte pe Traian Băsescu. În momentul de faţă, PDL este un partid ostatic, care funcţionează aiurea datorită acestei presiuni enorme pe care Traian Băsescu o realizează în ceea ce îi priveşte. Sper ca după alegeri să revenim cu toţii la situaţia de normalitate, inclusiv PDL, şi să ne gândim împreună la problemele ţării", a mai afirmat Năstase.

Secretarul general interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, răspunzând unei întrebări pe marginea unor eventuale regrete de pe urma colaborării cu democrat-liberalii, că regretă că a avut, în urmă cu nouă luni, încredere "în cine nu trebuia".

"Eram în situaţia în care ştia tot satul, dar nu ştia bărbatul", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici