Negoiţă, despre posibila excludere din PSD: Delictul de opinie nu mai e condamnat de multă vreme

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, joi, înainte de şedinţa CEx al PSD, întrebat în legătură cu faptul că ar putea fi exclus din partid, că nu discută ipoteze şi că delictul de opinie nu mai este condamnat de multă vreme, ”de pe vremea de tristă amintire”.

159 afișări
Imaginea articolului Negoiţă, despre posibila excludere din PSD: Delictul de opinie nu mai e condamnat de multă vreme

Negoiţă, despre posibila excludere din PSD: Delictul de opinie nu mai e condamnat de multă vreme (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

”Cine a făcut această listă de excluderi? Nu discutăm ipoteze. Delictul de opinie nu mai este condamnat de multă vreme. Doar pe vremea de tristă amintire erau condamnate delictele de opinie”, a spus Negoiţă.

Întrebat în legătură cu faptul că Victor Ponta s-a arătat deranjat de declaraţiile sale, Negoiţă a răspuns: ”E posibil, mai suntem deranjaţi câteodată”.

Vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă, primar al Sectorului 3, a fost primul care a solicitat retragerea PSD de la guvernare în urma votului dat la prezidenţiale în favoarea lui Klaus Iohannis.

Ulterior, ceilalţi social-democraţi au optat pentru menţinerea guvernării, în condiţiile operării unei remanieri a Executivului, cu consultarea prealabilă şi votul CExN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici