Negoiţă: Eu am recomandat-o pe Elena Udrea pentru şefia PDL Bucureşti; este o persoană dinamică

Vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că el a recomandat-o pe Elena Udrea pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei Bucureşti, post pe care el l-a deţinut anterior, apreciind că aceasta este "o persoană dinamică şi apropiată de colegi".

33 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Eu am recomandat-o pe Elena Udrea pentru şefia PDL Bucureşti; este o persoană dinamică

Negoiţă: Eu am recomandat-o pe Elena Udrea pentru şefia PDL Bucureşti; este o persoană dinamică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Negoiţă a făcut aceste precizări pentru a respinge speculaţiile privind eventuale disensiuni între el şi Udrea.

"Salut nominalizarea Elenei Udrea, în calitate de preşedinte al PDL Bucureşti. Elena Udrea este o persoană dinamică şi apropiată de colegi. Pentru cei care nu cunosc, doresc să precizez că eu am recomandat-o pe Elena Udrea colegilor mei pentru preluarea acestei funcţii", a spus Liviu Negoiţă.

El a ţinut să precizeze că a susţinut-o şi o va susţine în continuare pe Elena Udrea în calitatea nouă de preşedinte interimar "al celei mai mari organizaţii a partidului", declarându-se convins că aceasta va avea succes.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a fost desemnată, luni, de BPN al PDL, drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a anunţat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Flutur a precizat că s-a luat această decizie urmare a anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului.

Primarul Sectorului 3 nu a fost prezent la şedinţa de luni a BPN al PDL, în care s-a decis ca interimatul la şefia organizaţiei PDL Bucureşti să fie preluat de Elena Udrea, a precizat Gheorghe Flutur.

El a menţionat că discuţii cu Liviu Negoiţă au avut loc până la această şedinţă şi a arătat că acesta a renunţat la şefia filialei Bucureşti din motive personale.

"Nu e vorba de nemulţumiri, ci de probleme personale", a spus Flutur.

Pentru funcţia de preşedinte interimar al PDL Bucureşti, în locul lui Negoiţă, au candidat Elena Udrea şi deputatul Costică Canacheu. Potrivit lui Flutur, în BPN, Udrea a obţinut zece voturi, Canacheu a obţinut trei voturi, iar şase voturi au fost anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici