Nicio apariţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Informaţii privind o posibilă declaraţie sau chiar conferinţă de presă a preşedintelui Traian Băsescu au circulat încă de luni seară, însă şeful statului nu a avut încă o apariţie publică de la întoarcerea la Palatul Cotroceni.

2356 afișări
Imaginea articolului Nicio apariţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni

Nicio apariţie publică a lui Traian Băsescu de la reîntoarcerea la Palatul Cotroceni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Chiar de la încheierea şedinţei de plen reunit a Parlamentului în care a fost citită decizia Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie, dinspre staff-ul şefului statului au circulat informaţii despre o posibilă întoarcere la Cotroceni luni seară precum şi despre o declaraţie de presă.

Având în vede că decizia Curţii Constituţionale a fost publicată în Monitorul Oficial după ora 21, preşedintele a decis să revină la Cotroceni marţi dimineaţă.

Traian Băsescu a revenit, marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, după ora 10.00, la 52 de zile de la suspendare şi după ce la referendumul de demitere din 29 iulie nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru validare.

Marţi dimineaţă au început să circule din nou informaţii despre o apariţie publică a lui Traian Băsescu, şi chiar despre o conferinţă de presă a acestuia.

Însă spre după amiază se ştia deja că Traian Băsescu nu va mai avea nicio apariţie publică. Singurul semnal oficial a fost comunicatul prin care se anunţa că preşedintele şi-a repus în funcţii vechii consilieri.

În continuare nu se ştie când va avea preşedintele o declaraţie de presă sau o conferinţă.

Traian Băsescu nu a mai avut nicio declaraţie programată de mai bine de două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici