Nicuşor Dan: Îmi doresc să fiu lider de grup al USR. Parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel

Preşedintele USR Nicuşor Dan a declarat, luni, că vrea să fie liderul grupului parlamentar al USR şi să facă parte din Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, afirmând că parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel şi vor avea o atitudine responsabilă faţă de banul public.

1043 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Îmi doresc să fiu lider de grup al USR. Parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel

Nicuşor Dan: Îmi doresc să fiu lider de grup al USR. Parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

"Aşa cum am vorbit cu colegii mei probabil că o să avem o persoană în Biroul Permanent. Nu îmi doresc să fiu eu. Eu îmi doresc să fiu lider de grup al USR. (…) Comisia de administraţie publică este comisia în care mi-aş dori să fiu dacă mă lasă şi colegii mei", a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan, la Parlament, întrebat dacă îşi doreşte o funcţie în conducerea Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă îi va obliga pe parlamentarii USR să stea cu chirie, nu la hotel, Nicuşor Dan a răspuns afirmativ.

"Da, o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public", a spus Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a mai promis că parlamentarii USR vor merge în teritoriu la fiecare sfârşit de săptămână şi va aduce cetăţenii în plen şi la comisii de fiecare dată când i se va cere.

"De câte ori o să avem solicitări de la oameni care să vrea să vină în plen şi în comisii o să îi aducem. Vrem să invităm la toate comisiile de specialitate ale Parlamentului toţi oamenii care au un cuvânt de spus. O să provocăm noi dezbateri ca să rupem bariera între clasa politică şi societate", a spus Nicuşor Dan.

Cât priveşte birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise, Nicuşor Dan a spus că sunt "sensibili la doleanţele cetăţenilor".

"Suntem sensibili la petiţiile, doleanţele pe care cetăţenii le au către boi, vrem să organizăm la nivel centrl o comisie de soluţionare a petiţiilor este mult mai productiv decâţ fiecare din judeţul său să încerce să înţeleagă toate mecanismele administraţiei. Da, o să primim tot felul de seizări şi o să încercăm să le rezolvăm", a răspuns Nicuşor Dan, întrebat ce va face cu birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici