Noi membri în PNL Timiş: O femeie în vârstă de 102 ani şi un tânăr de 18 ani

PNL Timiş a înregistrat, miercuri, o premieră, în partid înscriindu-se o femeie în vârstă de 102 ani şi un tânăr de 18 ani, care la alegerile locale din 10 iunie va vota pentru prima dată în viaţă.

Noi membri în PNL Timiş - o femeie în vârstă de 102 ani şi un tânăr de 18 ani (Imagine: Vava Marius Ionut/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PNL este un partid deschis tuturor, astfel că miercuri au fost primiţi în rândul liberalilor o femeie în vârstă de 102 ani şi un tânăr de 18 ani.

"PNL este un partid deschis pentru toată paleta de vârste. Astăzi (miercuri - n.r.) marcăm primirea în PNL a unei venerabile şi respectabile doamne, Teodora Romanovski, de 102 ani, şi a tânărului Miron Cocean de 18 ani. Îmi face o deosebită plăcere să le spun bun venit în PNL", a spus Robu.

Nicolae Robu i-a înmânat femeii carnetul de partid şi un buchet de flori.

Întrebată care a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, Teodora Romanovski a spus: "Ca şi copil, când te joci cu jucării".

Întrebată de ce s-a înscris în PNL la vârsta de 102 ani, în contextul în care nu a fost niciodată membru de partid, Teodora Romanovski a răspuns că "din apreciere, din stimă şi respect".

Teodora Romanovski s-a născut în 1910 la Cernăuţi şi s-a refugiat în România împreună cu soţul şi cu două fete, în timpul celui de-al doilea război mondial.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
BĂTRÂNĂ ,
PNL ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor