O navă a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-supriză pe mare: Băsescu la cârma unei şalupe - GALERIE FOTO

Preşedintele Băsescu s-a întâlnit, sâmbătă după-amiază, pe mare, la bordul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră, cu membrii echipajului acesteia, potrivit unor fotografii postate, duminică dimineaţă, de pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

3669 afișări
Imaginea articolului O navă a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-supriză pe mare: Băsescu la cârma unei şalupe - GALERIE FOTO

O navă a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-supriză pe mare: Băsescu la cârma unei şalupe (Imagine: Facebook)

"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri (sâmbătă - n.r.) după-amiază în largul Mării Negre cu destinaţia coasta de sud a Italiei, echipajul navei "Ştefan cel Mare" a Poliţiei de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au văzut în depărtare o şalupă pe care, aşa cum se face, au salutat-o din sirenă. Şalupa a răspuns marinăreşte şi s-a apropiat de navă când, ce să vezi!, la cârmă se afla ...chiar preşedintele Traian Băsescu! L-au invitat să urce la bord, ceea ce preşedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare plăcere, şi i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit şi o şapcă având însemnele navei. La plecare, preşedintele şi comandantul şi-au dat mâna şi şi-au urat reciproc «Vânt din pupa!»", este textul postat, duminică dimineaţă, pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".

De asemenea, au fost postate şase fotografii care îl prezintă pe preşedintele Băsescu la bordul şalupei, apoi alături de membrii echipajului navei, aşezat în cabina de comandă, discutând cu echipajul în cabină şi pe puntea vaporului. Preşedintele este îmbrăcat cu un tricou verde, pantaloni scurţi albi, papuci, poartă şapcă şi ochelari de soare.

Traian şi Maria Băsescu au sosit, miercuri, la vila de protocol de la Neptun.

Seara, în jurul orei 21.00, au mers la restaurantul preferat al preşedintelui, din staţiunea Olimp, Cireşica, unde au petrecut până aproape de miezul nopţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici