Preşedintele Traian Băsescu a petrecut prima seară de vacanţă la restaurantul Cireşica, din Olimp

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut prima seară de vacanţă de pe litoral, împreună cu soţia sa Maria, în restaurantul său preferat din staţiunea Olimp, Cireşica, acelaşi loc ales mereu de cuplul prezidenţial când merge la mare.

1080 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Traian Băsescu a petrecut prima seară de vacanţă la restaurantul Cireşica, din Olimp

Maria Băsescu, Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Traian şi Maria Băsescu au sosit, miercuri, la vila de protocol de la Neptun, iar în cursul zilei au profitat de vremea frumoasă şi s-au plimbat pe plajă, dar şi pe mare cu o şalupă.

Seara, în jurul orei 21.00, au mers la restaurantul preferat al preşedintelui, din staţiunea Olimp, Cireşica, unde au petrecut până aproape de miezul nopţii.

Cei doi soţi au luat masa, au ascultat muzică şi au dansat de mai multe ori pe melodiile interpretate de Gheorghe Gheorghiu, iar preşedintele s-a fotografiat cu toţi cei care i-au solicitat acest lucru.

Cuplul prezidenţial a părăsit restaurantul aproape de miezul nopţii, la plecare Traian Băsescu spunând că a fost o seară frumoasă, cu un program plăcut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici