Oana Mizil s-a îmbrăcat în zeghe, în aşteptarea lui Băsescu la Parlament - FOTO

Deputatul PSD Oana Mizil s-a îmbrăcat, marţi, în uniformă de deţinut, despre care a spus că ar fi fost a bunicului său, Paul Niculescu-Mizil, la intrarea în sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde preşedintele Traian Băsescu se va adresa Parlamentului.

1026 afișări
Imaginea articolului Oana Mizil s-a îmbrăcat în zeghe, în aşteptarea lui Băsescu la Parlament - FOTO

Oana Mizil s-a îmbrăcat în zeghe, în aşteptarea lui Băsescu la Parlament (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Oana Mizil s-a aşezat, astfel îmbrăcată, la intrarea în sala de plen, afirmând că protestează faţă de "frauda" cu care Camera Deputaţilor a adoptat, joia trecută, Legea pensiilor.

"Suntem prizonieri în propria ţară, prizonieri în propriul Parlament. Nu am auzit aşa ceva, în douăzeci de ani de aşa-zisă democraţie. Protestez faţă de frauda de săptămâna trecută. Nu accept ca şase milioane de pensionari să fie îngenunchiaţi prin fraudă de aceşti hoţi, cuvântul este prea moale pentru ei", a continuat ea.

Deputatul PSD a mai spus că îl aşteaptă pe preşedintele Traian Băsescu să intre în plen, dorind să îi pună o singură întrebare: "De ce, de ce vrea să distrugă o ţară întreagă, care este scopul?".

Ea a mai precizat că uniforma de deţinut cu care s-a îmbrăcat este de la închisoarea Jilava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici