Oprea: Cristian Diaconescu este favorit pentru a candida din partea UNPR la Preşedinţia României

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că preşedintele de onoare al partidului, Cristian Diaconescu, este "favorit" pentru a deveni candidatul oficial al formaţiunii la Preşedinţia României, un anunţ în acest sens urmând să fie făcut în luna octombrie.

40 afișări
Imaginea articolului Oprea: Cristian Diaconescu este favorit pentru a candida din partea UNPR la Preşedinţia României

Oprea: Cristian Diaconescu (Foto) este favorit pentru a candida din partea UNPR la Preşedinţia României (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Oprea a afirmat, în timpul unui discurs ţinut la finalul Conferinţei Judeţene a UNPR Timiş, care a avut loc la Sala Capitol a Filarmonicii "Banatul" din Timişoara, că favorit pentru a candida din partea partidului la alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României este Cristian Diaconescu.

Ulterior, în timpul unei conferinţe de presă, întrebat dacă anunţul său înseamnă că de acum Cristian Diaconescu este candidatul partidului la Preşedinţie, Oprea a răspuns că o să facă această propunere, în mod oficial, în timpul unei şedinţe naţionale a UNPR care va avea loc în luna octombrie, la Palatul Parlamentului.

"Am făcut o dezbatere internă în partid. În octombrie, la şedinţa naţională care va avea loc la Palatul Parlamentului, o să facem această propunere oficială partidului. Cert este favorit", a spus Oprea.

Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu au participat, sâmbătă, la prima Conferinţă Judeţeană a UNPR Timiş în cadrul căreia a fost aleasă conducerea filialei, funcţia de preşedinte al UNPR Timiş fiind câştigată de Ion Răducanu, care nu a avut contracandidat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici