Oprescu, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Lui Sorin Oprescu nu îi trece prin cap

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost întrebat, duminică, dacă va candida la Preşedinţie în 2014, el răspunzând: "Lui Sorin Oprescu nu îi trece prin cap".

546 afișări
Imaginea articolului Oprescu, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Lui Sorin Oprescu nu îi trece prin cap

Sorin Oprescu şi Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a mai spus că doreşte să continue şi să finalizeze proiectele pentru Bucureşti.

"Lui Sorin Oprescu nu îi trece prin cap. Îi trece prin cap să continue proiectele pentru Bucureşti", a spus Oprescu, întrebat, la Antena 3, dacă va candida la Preşedinţie.

Întrebat, pe de altă parte, dacă va participa la Congresul PSD, Oprescu a răspuns că va participa, dar în calitate de invitat.

Întrebat dacă Victor Ponta i-a sugerat să se întoarcă în PSD, Oprescu a răspuns că premierul l-a întrebat ce planuri are. "«Dom'le, nu am de gând să mă însor», i-am zis", a adăugat Oprescu, râzând.

Întrebat dacă crede că premierul a făcut bine semnând un pact de coabitare cu preşedintele, Oprescu a răspuns: "Părerea mea este că a făcut bine, dar şi premierul ştie că pactul nu funcţionează".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici