Oprescu: Am votat pentru intrarea în normalitate şi ieşirea din marasmul economic

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la Şcoala nr. 17, că a exprimat alegerea pentru intrarea în normalitate şi pentru ieşirea din "marasmul economic".

132 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Am votat pentru intrarea în normalitate şi ieşirea din marasmul economic

Sorin Oprescu (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"Am votat pentru intrarea în normalitate. După opt ani de zile cred că îi ajunge neamului ăsta toate zbaterile astea", a spus Oprescu, el adăugând că votul său a fost dat şi din dorinţa de a încerca să ieşim din "marasmul ăsta economic nenorocit" precum şi dorinţa de a trăi normal.

Primarul Capitalei a spus că îi aşteaptă pe bucureşteni să iasă la vot în ciuda "intemperiilor".

"Cu toate intemperiile astea, eu îi aştept respectuos să iasă din casă şi să-şi spun cuvântul pentru că odată la patru ani de zile pot să o facă", a spus Oprescu.

El a arătat că nu crede că vremea îi va împiedica pe bucureşteni să meargă la SECŢIILE DE VOTARE, dar a admis că există posibilitatea ca unii cetăţeni să aibă reţineri în jurul dimineţii.

"S-ar putea să aibă puţini reţineri în jurul dimineţii, dar după aia se vor convinge că mai important este să iasă la vot şi eu sper să iasă la vot", a spus Oprescu.

El a mai arătat că în Bucureşti nu sunt niciun fel de probleme la ALEGERI PARLAMENTARE. "În Bucureşti toate sunt la locul lor. Apa se scurge la canale, nu e apă pe stradă, mă rog, aşa de multă. Şi asta, sigur, bineînţeles, datorită primarului", a mai spus Oprescu.

Primarul municipiului Bucureşti a votat duminică dimineaţă la ora 09:00.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici