Ordonanţa de Urgenţă privind intrarea în vigoare la 1 aprilie a accizei la benzină şi motorină, retrimisă la comisia de specialitate

Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, retrimiterea la comisia de specialitate a OUG 111/2013 care prevede intrarea în vigoare a majorării accizei la benzină şi motorină de la 1 aprilie, la propunerea liderului grupului PNL, George Scutaru.

1280 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa de Urgenţă privind intrarea în vigoare la 1 aprilie a accizei la benzină şi motorină, retrimisă la comisia de specialitate

Ordonanţa de Urgenţă privind intrarea în vigoare la 1 aprilie a accizei la benzină şi motorină, retrimisă la comisia de specialitate (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ordonanţa de urgenţă 111/2013 prevede amânarea intrării în vigoare a majorării accizei la motorină şi benzină de la 1 ianuarie la 1 aprilie 2014.

George Scutaru a propus retrimiterea acestei ordonanţe la comisia de specialitate, cu termen o săptămână, pentru ca aceasta să fie discutată împreună cu OUG 102/2013 care prevede intrarea în vigoare a taxei de 7 eurocenţi pe combustibil.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că, din punct de vedere regulamentar, cele două ordonanţe nu se pot discuta împreună pentru un raport comun, dar a supus la vot propunerea de retrimitere a OUG 111/2013 la comisie. Această propunere a fost adoptată cu 82 de voturi "pentru", 76 de voturi "împotrivă" şi două abţineri.

Cele două ordonanţe de urgenţă sunt însă în vigoare şi îşi produc efectele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici