Parlamentarii care vor semna pentru suspendarea lui Klaus Iohannis vor excluşi imediat din PNL / "Ai aceeaşi minte ca Georgică Simion, te duci la Georgică Simion”

În momentul în care semnează pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis un parlamentar nu mai este liberal şi va fi exclus „imediat” din partid, spune secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu.

19904 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii care vor semna pentru suspendarea lui Klaus Iohannis vor excluşi imediat din PNL /  "Ai aceeaşi minte ca Georgică Simion, te duci la Georgică Simion”

Parlamentarii care vor semna pentru suspendarea lui Klaus Iohannis vor excluşi imediat din PNL / "Ai aceeaşi minte ca Georgică Simion şi te duci la Georgică Simion”

„Nu avem ce să discutăm. Dacă chiar a semnat şi din câte am înţeles a semnat va fi exclus din partid. În maximum o săptămână-două. Deci imediat”, spune secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, după ce un deputat PNL a semnat documentul de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă PNL îşi permite să mai piardă parlamentari, în condiţiile în care mai mulţi senatori şi deputaţi au părăsit grupul parlamentar, Dan Vîlceanu răspunde: „Îmi pare rău. În momentul în care ai făcut un asemenea gest nu eşti parlamentar liberal. Eşti de la AUR. Ai aceeaşi minte ca Georgică Simion şi te duci la Georgică Simion”.

Încep procedurile pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, a anunţat luni deputatul George Simion, copreşedinte AUR. El spune că documentul a fost semnat şi de parlamentari ai PNL.

„Azi, 1 noiembrie, la începutul lunii, într-o zi de luni, la fel cum anunţam pe 1 septembrie, demiterea lui Florin Cîţu, anunţăm azi iniţierea procedurilor pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulţi parlamentari de la mai multe partide că vor semna procedura de suspendare şi vom apela la sutele de mii de români care ne contactează şi ne roagă să-l dăm jos pe Iohanis, pentru că o vorbă românească ne spune că peştele se împute de la cap”, anunţă copreşedintele AUR George Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici