Parlamentarii PSD vor pleca marţi către Parlament pe jos, de la staţia de metrou Izvor

Liderul PSD Victor Ponta se va întâlni marţi dimineaţă la ora 9.00 cu o parte a parlamentarilor social-democraţi, în dreptul staţiei de metrou Izvor, de unde vor pleca împreună pe jos, traversând parcul Izvor către Palatul Parlamentului, pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură.

21 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD vor pleca marţi către Parlament pe jos, de la staţia de metrou Izvor

Parlamentarii PSD vor pleca marţi către Parlament pe jos, din dreptul staţiei de metrou Izvor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al PSD Radu Moldovan a precizat luni pentru MEDIAFAX că marţi dimineaţă la ora 9.00 preşedintele PSD Victor Ponta şi o parte a parlamentarilor social-democraţi îşi vor da întâlnire la staţia de metrou Izvor.

În drumul spre Palatul Parlamentului, prin Parcul Izvor, preşedintele PSD Victor Ponta şi parlamentarii social-democraţi se vor întâlni şi cu manifestanţii pentru a le strânge mâna şi a-i asigura că vor face tot posibilul pentru ca moţiunea să fie adoptată.

El a precizat că parlamentarii social-democraţi vor merge împreună, pe jos, către Palatul Parlamentului, traversând Parcul Izvor, accesul în clădire urmând a se face pe la intrarea Izvor.

Moldovan a mai spus că demersul parlamentarilor PSD de a merge împreună, pe jos, la Parlament, nu include şi alte acţiuni speciale, aceştia urmând a fi îmbrăcaţi ca într-o zi normală de lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici