PDL a părăsit şedinţa plenului reunit

Parlamentarii PDL au părăsit, marţi, şedinţa plenului reunit, după ce le-a fost respinsă propunerea de a fi scos de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei speciale parlamentare privind Roşia Montană.

209 afișări
Imaginea articolului PDL a părăsit şedinţa plenului reunit

PDL a părăsit şedinţa plenului reunit (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a spus că PDL doreşte retragerea acestui punct de pe ordinea de zi deoarece o astfel de comisie "excede" prevederile regulamentare.

La vot, solicitarea PDL a fost susţinută de doar 53 de parlamentari, în timp ce 320 au fost împotrivă, iar 18 s-au abţinut.

Toader a arătat că PDL nu va participa nici la dezbaterea constituirii acestei comisii speciale privind proiectul Roşia Montană şi nici nu va avea membri în această comisie.

La discutarea subiectului privind constituirea comisiei speciale, parlamentarii PDL au părăsit sala de plen a Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici