PDL Bucureşti va face recensământ al membrilor activi, audit intern şi sondaj de opinie

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, anunţă, într-o postare pe blog, că va fi realizat un sondaj de opinie pentru a vedea cum stă partidul în opţiunile bucureştenilor, precum şi un recensământ al "membrilor activi" şi un audit intern pentru a şti exact care este situaţia filialei.

28 afișări
Imaginea articolului PDL Bucureşti va face recensământ al membrilor activi, audit intern şi sondaj de opinie

PDL Bucureşti va face recensământ al membrilor activi, audit intern şi sondaj de opinie (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Elena Udrea mai susţine că organizaţia s-a îndepărtat de "modelul Traian Băsescu" şi nu mai este locomotiva schimbării în Bucureşti.

În postarea de pe blog, Udrea precizează că, în şedinţa de duminică a organizaţiei, prima condusă de ea, a avut un mesaj clar: PDL trebuie să se reîndrepte către oameni; PDL Bucureşti trebuie să fie din nou aproape de cetăţenii Capitalei.

"Dacă vrem să avem succes, avem o singură cale de urmat - dialogul cu cetăţeanul. PDL Bucureşti trebuie să coboare în stradă şi să asculte ceea ce bucureşteanul are să spună, chiar dacă uneori nu o să ne placă ce auzim. Avem şansa de a reclădi organizaţia pe baze mai stabile şi obligaţia de a pune cetăţeanul în centrul acţiunilor noastre", scrie Elena Udrea, pe blogul său.

Menţionând că sunt o mulţime de oameni cu idei, dar care până acum nu au fost ascultaţi, Udrea precizează că le-a spus consilierilor locali ai PDL că de-acum încolo vor susţine proiectele şi ideile pe care le primesc de la oameni. "Avem un mandat direct pe care trebuie să-l punem în aplicare. Vom susţine toate proiectele de care are nevoie Bucureştiul, fie că ele vin de la Sorin Oprescu sau din altă parte, şi ne vom opune cheltuielilor inutile. Nu vom critica de dragul de a critica. Vom face o opoziţie constructivă", susţine Udrea.

În opinia sa, "ultimii ani au însemnat o îndepărtare de modelul Traian Băsescu".

"Eu cred că, pentru a avea succes, organizaţia de Bucureşti trebuie să repete ceea ce a făcut Traian Băsescu începând cu anul 2000. Este un model care şi-a demonstrat eficienţa", adaugă ministrul Turismului şi Dezvoltării.

Udrea menţionează că le-a spus colegilor săi că trebuie să deschidă larg porţile partidului tuturor celor care sunt acum neimplicaţi politic, dar care au proiecte şi idei pentru ca Bucureştiul să evolueze în bine. Ea adaugă că le-a spus clar tuturor colegilor săi că implicarea şi competenţa profesională sunt criteriile pe baza cărora se va face ascensiunea în organizaţia PDL Bucureşti, iar nu vechimea.

"PDL nu mai este locomotiva schimbării în Bucureşti şi o să avem mult de muncă. Le-am spus asta tuturor celor prezenţi la întâlnire. Am luat decizia de a face un sondaj pentru a vedea cum stă partidul în opţiunile bucureştenilor. De asemenea, am hotărât organizarea unui recensământ al numărului de membri activi, dar şi un audit intern. Consider că înainte de toate trebuie să ştim exact situaţia în care se află organizaţia de Bucureşti a partidului", precizează Elena Udrea.

Organizaţia PDL Bucureşti s-a reunit, duminică, în prima şedinţă de la preluarea funcţiei de preşedinte interimar de către Elena Udrea, noua şefă a filialei fiind prezentă, de altfel, încă din cursul dimineţii, la sediul partidului, unde s-a făcut curăţenie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici