PDL depune din nou moţiune simplă pe tema descentralizării

Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a anunţat, luni, în plen, depunerea unei moţiuni simple pe tema descentralizării, semnată de deputaţi PDL şi neafiliaţi, intitulată "Reforma administraţiei fără consens nu are succes".

114 afișări
Imaginea articolului PDL depune din nou moţiune simplă pe tema descentralizării

PDL depune din nou moţiune simplă pe tema descentralizării (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a precizat că Biroul permanent va decide asupra dezbaterii moţiunii.

PDL a mai depus o moţiune pe tema descentralizării, dar nu a mai fost discutată în plen deoarece deputaţii PPDD şi-au retras semnăturile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici