PDL, PPDD şi PMP, despre discursul de 20 de secunde al lui Ponta: Dispreţ marca Adrian Năstase

Reprezentanţii PDL, PPDD şi cei ai PMP l-au criticat, luni, în plenul Parlamentului, pe Victor Ponta pentru discursul foarte scurt, de 20 de secunde, la adresa moţiunii de cenzură a opoziţiei, arătând că premierul a avut o "atitudine dispreţuitoare, marca Adrian Năstase".

938 afișări
Imaginea articolului PDL, PPDD şi PMP, despre discursul de 20 de secunde al lui Ponta: Dispreţ marca Adrian Năstase

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Liderul deputaţilor PPDD, Daniel Fenechiu, a venit la tribuna Parlamentului purtând o vestă albă pe care scria "Ponta la Guvern, România în infern!", el precizând că formaţiunea sa va vota moţiunea de cenzură.

Andreea Paul (PDL) a susţinut, în timpul dezbaterilor moţiunii de cenzură, că este pentru prima dată când un premier "îşi permite să-şi bată joc de Parlamentul României". "Puteaţi să transmiteţi un simplu fax în care să vă demascaţi superficialitatea! Această moţiune ar fi trebuit dezbătută înainte de alegeri, dar v-a fost frică, domnule prim ministru!", a arătat Paul.

Ea a spus că Ponta, Dragnea şi Oprea încearcă să transforme rezultatul alegerilor europarlamentare într-o victorie. "Ştiţi bine că nu este aşa şi ştiţi bine că la toamnă o luaţi zdravăn pe cocoaşă!", a adăugat Andreea Paul.

Deputatul Clement Negruţ, membru al PMP, a precizat că moţiunea de cenzură trebuie să fie liantul partidelor din opoziţie pentru a da jos Guvernul. "Am asistat la o nouă mostră de ipocrizie! Am asistat la o atitudine dispreţuitoare marca Adrian Năstase a domnului prim-ministru Victor Ponta", a apreciat Negruţ, menţionând că şi PMP va vota moţiunea de cenzură.

Premierul Victor Ponta a răspuns în doar 20 de secunde moţiunii de cenzură iniţiată de PNL la adresa Guvernului, spunând că aceasta a fost introdusă ca un element de campanie electorală, dar campania s-a încheiat, românii au votat şi trebuie "să ne întoarcem toţi la treabă".

"Depunerea unei moţiuni de cenzură este, în mod constituţional, legată de activitatea Guvernului. Moţiunea actuală a fost introdusă ca un element de campanie electorală. Campania s-a terminat, oamenii au votat, cred că trebuie să ne întoarcem toţi la treabă", a spus Ponta, în plenul Parlamentului, fără alte comentarii.

Parlamentul dezbate moţiunea de cenzură "Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii", şedinţa debutând cu prezentarea textului depus de opoziţie, de către liberalul Eugen Nicolăescu.

În timpul citirii moţiunii, Ponta a ieşit din sală spunând că este citit din nou textul moţiunii şi că "durează o oră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici