Petre-Dragoş Voinescu, eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Premierul Sorin Grindeanu a semnat miercuri eliberarea din funcţia de şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală a lui Petre-Dragoş Voinescu şi numirea lui Marin-Marius Florea, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

3335 afișări
Imaginea articolului Petre-Dragoş Voinescu, eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală

Petre-Dragoş Voinescu, eliberat din funcţia de şef al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Potrivit decizie publicată miercuri în Monitorul Oficial, premierul a decis înlocuirea lui Petre-Dragoş Voinescu de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Totodată, în funţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al ANAF, care coordonează Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, a fost numit Marin-Marius Florea.

În Monitorul Oficial a fost publicată şi încetarea activităţii cu caracter temporar a lui Nicolae Grofu, care era secretar general în cadrul ANAF.

"Decizie privind aplicarea mobilităţii lui Ion Cristinel Rujan din funcţia publică de secretar general adjunct în cadrul ministerului Tineretului şi Sportului, în funcţia publică de secretar general în cadrul ANAF", se mai arată într-o decizie publicat în Monitorul Oficial.

Totodată, premierul a decis să o elibereze din funcţie pe Ionelia Claudia Grosu, numită de premierul Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Romi, în locul ei fiind numit Daniel Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici