PMP: Guvernul Dragnea 3 vrea la Cotroceni. Dăncilă tot Vasilica de Teleorman rămâne

Eugen Tomac a declarat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier pentru a se asigura că obţine un al doilea mandat la Cotroceni. Liderul PMP a afirmat că, deşi Viorica Dăncilă candidează la prezidenţiale, tot „Vasilica de Teleorman” rămâne.

636 afișări
Imaginea articolului PMP: Guvernul Dragnea 3 vrea la Cotroceni. Dăncilă tot Vasilica de Teleorman rămâne

PMP: Guvernul Dragnea 3 vrea la Cotroceni. Dăncilă tot Vasilica de Teleorman rămâne

„Dragnea a dispărut, Guvernul Dragnea 3 însă a rămas, un guvern care vrea, mai nou, să continue jocul. Un lucru este cert. Şefa Guvernului nu-şi poate depăşi condiţia şi va rămâne tot Vasilica de Teleorman. Desemnarea şefei Guvernului Dragnea 3 drept candidat pentru Cotroceni din partea PSD arată clar a blat politic care poate da peste cap toate calculele. Abia acum se naşte şansa reală pentru un candidat autentic, care să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt convins că el va apărea şi va face diferenţa!”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a avut o strategie când a numit-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier.

„„În urmă cu 18 luni, Preşedintele Iohannis agrea cea de-a treia candidatură de premier propusă de Liviu Dragnea - Viorica Vasilica Dăncilă. Nu e greu să intuim de ce Preşedintele în funcţie a răspuns pozitiv, fără nicio condiţionare, la fiecare idioţenie venită dinspre PSD în ultimii ani. A dorit, tactic, să-l slăbească pentru a-şi asigura cel de-al doilea mandat la Cotroceni. Miza era un tur doi Iohannis-Dragnea, pentru a câştiga fără mari emoţii”, a subliniat Tomac.

Viorica Dăncilă a fost validată, marţi, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici