PNL Sfântu Gheorghe acuză PSD că a încheiat la nivel local un pact de coabitare cu UDMR

Conducerea PNL Sfântu Gheorghe acuză PSD Covasna că a încheiat un pact de coabitare cu UDMR, întrucât nu se pronunţă în privinţa cererii liberalilor de schimbare a lui Kerestely Irma din funcţia de inspector şef al ISJ.

197 afișări
Imaginea articolului PNL Sfântu Gheorghe acuză PSD că a încheiat la nivel local un pact de coabitare cu UDMR

PNL Sfântu Gheorghe acuză PSD că a încheiat la nivel local un pact de coabitare cu UDMR (Imagine: Mihai Barbu/ Mediafax Foto)

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, susţine, într-un comunicat transmis marţi, că liberalii au avut "o nefericită probă de ipocrizie" din partea PSD, care nu au scos nicio vorbă despre subiectul delicat al menţinerii doamnei Keresztely Irma, consilier judeţean al UDMR, în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean".

"Despre asta vorbim noi, liberalii, când acuzam apariţia unui pact de coabitare PSD-UDMR", adaugă liderul PNL Sfântu Gheorghe.

Acesta susţine că liberalii nu au nimic împotriva colaborărilor pe proiecte de dezvoltare în beneficiul oamenilor.

"Dar, de data aceasta vorbim despre altceva, domnule Horia Grama (preşedintele PSD Covasna - n.r.). Înţelegem că aţi vrut să ocoliţi subiectul, dar au trecut deja câteva luni de când solicităm public schimbarea doamnei Kerestely Irma din funcţia de inspector şef al ISJ Covasna. Probabil că pentru domnul ministru Pricopie de la PSD judeţul Covasna este prea puţin important, dar pentru dumneavoastră ar trebui să fie o prioritate, nu? (...) Cum să nu credem că astfel, dumneavoastră, cei de la PSD, aprobaţi tacit tot acest curs al evenimentelor, în care doamna Kerestely Irma va continua nestingherită să conducă şi după 17 ani educaţia din Covasna?", adaugă preşedintele PNL Sfântu Gheorghe.

În opinia lui Guruianu, "tăcerea PSD" arată că există un pact de coabitare PSD-UDMR, prin care preşedintele PSD Covasna susţine oamenii Uniunii în posturi, indiferent de părerea liberalilor.

Preşedintele PSD Covasna nu a putut fi contactat până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici