Ponta a anunţat miniştrii că trebuie să îşi amâne vacanţa pentru anul viitor. Care este singurul ministru exceptat

Premierul Victor Ponta i-a anunţat pe miniştri că trebuie să îşi amâne vacanţa pentru anul viitor, deoarece Guvernul are probleme importante de rezolvat în perioada următoare. Ponta a anunţat şi numele singurului ministru ce va face excepţie şi va avea vacanţă.

10113 afișări
Imaginea articolului Ponta a anunţat miniştrii că trebuie să îşi amâne vacanţa pentru anul viitor. Care este singurul ministru exceptat

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Singurul exceptat de la această solicitare este ministrul Culturii, Puiu Haşotti: "Nu m-am putut ţine de cuvânt faţă de dumneavoastră, să aveţi vacanţă anul acesta, o amânaţi pentru anul viitor vacanţa, cu mici excepţii: domnul ministru Haşotti. Cultura sigur că mai intră în vacanţă luna aceasta, ceilalţi mai puţin", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de guvern.

El a amintit că Guvernul începe în această săptămână discuţiile cu membrii misiunii comune a Fondului Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici