Ponta a demis conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii

Premierul Victor Ponta a dispus ca Ruxandra Carmen Berszan să fie revocată din funcţia de inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcţii, atribuţiile de conducere a instituţiei urmând să fie preluate temporar de către secretarul general Marian Bucur.

498 afișări
Imaginea articolului Ponta a demis conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Schimbarea a fost efectuată prin decizie semnată vineri de premierul Victor Ponta.

Inspectoratul de stat în Construcţii şi Oficiul pentru Cadastru au fost transferate, în prima şedinţă a noului Guvern, din gestionarea Ministerului Dezvoltării în subordinea executivului, premierul Victor Ponta afirmând că cele două structuri au fost trecute anterior la minister "mai mult pe criterii personale" decât funcţionale.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici