Ponta: Alianţa PSD-ACD, deschisă partidelor. Nu va fi colaborare sau raport politic cu Băsescu şi PDL

Agenda 2019 este deschisă către orice partid politic democratic, formaţiune civică sau ONG care îşi asumă valorile şi obiectivele acesteia, se arată în proiectului lui Victor Ponta, liderul PSD precizând totuşi că "nu va exista nicio colaborare sau raport politic cu Traian Băsescu şi PDL".

20 afișări
Imaginea articolului Ponta: Alianţa PSD-ACD, deschisă partidelor. Nu va fi colaborare sau raport politic cu Băsescu şi PDL

Ponta: Alianţa PSD-ACD, deschisă partidelor. Nu va fi colaborare sau raport politic cu Băsescu şi PDL (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Toate partidele şi formaţiunile politice care aderă la AGENDA 2019 se obligă să se consulte şi să acţioneze în comun în ceea ce priveşte votul pentru moţiuni simple şi de cenzură, acţiuni de suspendare a preşedintelui, învestire a guvernului, participarea la consultări cu instituţii naţionale şi europene, program de guvernare etc. AGENDA 2019 este deschisă către orice partid politic democratic, formaţiune civică sau ONG care îşi asumă valorile şi obiectivele acesteia şi poate contribui la realizarea lor; aderarea se va putea face doar prin acordul PSD şi ACD; există o voinţa comună şi clar asumată de către toate părţile că nu va exista nicio colaborare sau raport politic cu Traian Băsescu şi PDL, vinovaţi de situaţia actuală a României", se arată în postarea lui Ponta.

Ponta propune, într-o postare pe blogul personal, o alianţă politică, înregistrată juridic, între PSD şi ACD, care să înceapă să funcţioneze la nivel politic şi parlamentar imediat după înscriere şi la nivel local în termen de maxim trei luni.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici