Ponta: Am fost sancţionat de Dragnea, fiind mutat la Comisia pentru abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a anunţat miercuri că a fost "sancţionat" de preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea, fiind mutat de la Comisia pentru afaceri europene şi cea pentru politică externă, la Comisia pentru abuzuri.

1127 afișări
Imaginea articolului Ponta: Am fost sancţionat de Dragnea, fiind mutat la Comisia pentru abuzuri

Ponta: Am fost sancţionat de Dragnea, fiind mutat la Comisia pentru abuzuri

"Azi am fost sancţionat de către Preşedintele Camerei Deputaţilor ( Dl Liviu Dragnea) / după 4 mandate de deputat ( plus ministru şi Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene şi din Comisia de Politică Externă. Am ajuns astfel la Comisia de Abuzuri şi o să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de Puterea actuală-colegii mei de la #ProRomania au fost toţi exilaţi la Comisia pentru Drepturile Omului-o să îşi facă datoria foarte bine şi acolo! Răzbunarea este arma prostului( ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o să lupte în continuare cu şi mai multă îndârjire!", a scris miercuri, pe Facebook, deputatul independent Victor Ponta.

Fondatorul Pro România Victor Ponta anunţa, la sfârşitul lunii mai, că va depune o socilitare la conducerea Parlamentului pentru constituirea grupului parlamentar din Camera Deputaţilor al acestui partid, în prezent acesta fiind format din 11 deputaţi.

Ulterior, Comisiile de regulament şi de statut au transmis către conducerea Camerei Deputaţilor, deputaţii neafiliaţi nu-şi pot constitui un grup parlamentar, iar formarea de grupuri parlamentare ale unor partide care nu au obţinut mandate în urma alegerilor este interzisă.

Punctul de vedere transmis de către cele două Comisii vine în urma unei solicitări a liderului grupului deputaţilor PSD, Daniel Suciu, referitor la posibilitatea constituirii unui grup parlamentar nou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici