Ponta, Antonescu şi Oprescu s-au elogiat reciproc

Co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-au elogiat reciproc, luni, în conferinţa de presă de anunţ a sprijinului USL pentru un nou mandat al lui Oprescu.

447 afișări
Imaginea articolului Ponta, Antonescu şi Oprescu s-au elogiat reciproc

Ponta, Antonescu şi Oprescu s-au elogiat reciproc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel, Victor Ponta a precizat că atât el, cât şi Crin Antonescu, s-au aflat, în 2008, "din convingere" alături de Sorin Oprescu, care candida independent la Primăria Capitalei şi că au avut încredere în Oprescu înainte de a fi preşedinţi de partid sau co-preşedinţi ai USL.

"O echipă formată din Sorin Oprescu, Crin Antonescu, Victor Ponta, un primar general, şase primari de sector şi un Consiliu General cu majoritate USL va putea îndeplini principala obligaţie, acea faţă de bucureşteni", a spus Ponta.

La rândul său, Sorin Oprescu a ţinut să-i mulţumească lui Victor Ponta pentru cuvintele spuse, el arătând că are acelaşi respect faţă de cei doi co-preşedinţi ai USL şi faţă de calităţile avute, în prim rând ca oameni, apoi ca prieteni.

"Mă onorează prietenia cu dumneavoastră, cum mă onoarează prietenia poporului USL, pentru simplul motiv că ei reprezintă majoritatea bucureştenilor", a spus Oprescu.

Crin Antonescu a precizat că, din partea PNL, susţinerea lui Sorin Oprescu pentru Primăria Generală este una unanimă, susţinută de toată lumea, "din convingere, explicit, fără echivoc şi ezitare".

"Eu am venit în 2008, fără mandat de la partid, iniţial, când lui Sorin Oprescu îi era greu. Ştie şi Sorin Oprescu că am făcut-o fără a avea nicio altă înţelegere nici înainte, nici atunci, nici până azi, în legătură cu nimic. Sorin Oprescu a venit alături de mine în 2008, când era primar, şi mie mi-era greu, că vântul politicii bătea altfel şi se putea gândi că vin la putere cei din PDL. A venit fără nicio înţelegere sau socoteală alături de mine. Azi, când lui Sorin Oprescu îi e greu, când e atacat mizerabil, venim încă o dată alături de el, şi vine şi el alături de noi când şi nouă ne e greu", a spus Antonescu.

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost anunţat oficial luni. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de către co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care participă şi Sorin Oprescu.

"O să-mi depun candidatura la alegerile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL", a precizat primarul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici