Ponta: Cotroceni nu mai există ca Preşedinţie, e o echipă de campanie pentru Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că Palatul Cotroceni nu mai există ca Preşedinţie, fiind "o echipă de campanie pentru doamna Udrea la prezidenţiale". Premierul a spus că Elena Udrea va candida la Preşedinţie din partea partidului lui Traian Băsescu.

745 afișări
Imaginea articolului Ponta: Cotroceni nu mai există ca Preşedinţie, e o echipă de campanie pentru Udrea

Ponta: Cotroceni nu mai există ca Preşedinţie, e o echipă de campanie pentru Udrea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre declaraţia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, că există o "dezangajare" la nivelul Preşedinţiei în privinţa pactului de coabitare, premierul a răspuns: "Ce există la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai există ca Preşedinţie. Cotroceniul este o echipă de campanie pentru doamna Udrea la prezidenţiale. Le doresc succes deplin".

Premierul a spus că Elena Udrea va candida la Preşedinţie din partea partidului lui Traian Băsescu.

"În mod sigur, Blaga şi Flutur o vor sprijini. Fac pariu aici. Cu Blaga şi Flutur în staff-ul electoral, că lingăi mai mari greu să găseşti", a spus Ponta.

Victor Ponta a susţinut din nou că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu de după accidentul din Muntenegru, când a constatat că şeful statului "s-a folosit de moartea unor oameni".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici