Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Arad, răspunzând unei întrebări referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat preşedintele Traian Băsescu, că, dacă USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegeri, "Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini".

1041 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă USL ia majoritate, Băsescu o să înghită porci, pisici şi câini

Victor Ponta şi Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Victor Ponta a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Arad, cum comentează jignirile care îi sunt aduse de Traian Băsescu.

"Dacă - aşa cum e din ce în ce mai probabil - USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi", a spus premierul.

Ponta participă, la Arad, împreună cu co-preşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente câteva mii de persoane.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.

"Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie", a spus Băsescu, la B1 TV, menţionând că simte "dispreţ".

"Adică un om care crede că un preşedinte este o maşinărie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiraţii înalte de bărbat de stat ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o dată...e greu", a mai explicat Băsescu.

În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, el a replicat: "Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici