Ponta: Doi candidaţi la şefia PDL vor duce partidul sub 5%. Al treilea ar fi un adversar puternic

Liderul USL, premierul Victor Ponta, consideră că doi dintre candidaţii la şefia PDL vor duce în mod sigur partidul la un nivel mai mic de 5% din preferinţele electoratului, în timp ce al treilea candidat ar reprezenta un adversar puternic, adăugând că urează succes la alegeri "celor doi".

1238 afișări
Imaginea articolului Ponta: Doi candidaţi la şefia PDL vor duce partidul sub 5%. Al treilea ar fi un adversar puternic

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Sunt doi candidaţi care, în mod sigur, vor duce PDL sub 5% şi un candidat care va reprezenta un adversar puternic pentru noi. Acum, nici nu ştiu ce să îmi doresc, totuşi cred că le urez succes celor doi", a spus Ponta la postul B1 TV.

Elena Udrea, Vasile Blaga şi Monica Macovei şi-au depus candidatura pentru şefia PDL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici