Ponta îi răspunde lui Băsescu: Nu eu, ci el a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în comunism

Premierul Victor Ponta, aflat la Chişinău, a răspuns criticilor preşedintelui suspendat Traian Băsescu, care l-a comparat cu fostul preşedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin, arătând că Băsescu este cel care a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în perioada regimului comunist.

755 afișări
Imaginea articolului Ponta îi răspunde lui Băsescu: Nu eu, ci el a băut împreună cu Voronin şi a trăit bine în comunism

Victor Ponta (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Băsescu ştie mai bine ce înseamnă comunismul, pentru că el a beneficiat şi a trăit în comunism, a trăit bine domnia sa. Eu eram adolescent şi nu ţin minte exact, dar ţin minte totuşi că cu domnul Voronin parcă domnul Băsescu bea împreună din nişte sticle. Eu nu l-am întâlnit niciodată personal", a spus Ponta, la solicitarea jurnaliştilor de a comenta declaraţiile lui Traian Băsescu.

Ponta a adăugat că a susţinut şi va continua să sprijine demersul european al Republicii Moldova.

Luni, într-o întâlnire cu jurnalişti din Republica Moldova, preşedintele suspendat Traian Băsescu a recomandat acestora să fie atenţi în privinţa vizitei pe care premierul Victor Ponta o va efectua la Chişinău, deoarece acesta "minte foarte mult" şi şi-a plagiat toată biografia, adăugând că ar putea fi "plagiat şi anul naşterii".

El l-a comparat pe Ponta cu fostul preşedinte comunist de la Chişinău Vladimir Voronin, arătând că premierul român foloseşte ca şi acesta "limbajul dublu" în relaţia cu Bruxelles şi are "mentalitate comunistă".

"Este din aceeaşi familie cu Voronin. (...) Să dai unui om mandatul de premier, iar el este primul care vrea să te suspende, el emite legislaţie care să modifice cadrul constituţional, asta nu denotă decât mentalitate comunistă", a spus Băsescu.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici