Ponta îi spune şefului FRF să rezolve problema Universităţii: De primarul Craiovei nu scăpaţi

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a spus preşedintelui FRF, Mircea Sandu, că nu are nicio şansă "să scape" de primarul oraşului Craiova, Olguţa Vasilescu (PSD), dacă nu rezolvă problema echipei de fotbal Universitatea Craiova, precizând că Guvernul este dispus să ajute cu modificări legislative.

477 afișări
Imaginea articolului Ponta îi spune şefului FRF să rezolve problema Universităţii: De primarul Craiovei nu scăpaţi

Ponta îi spune şefului FRF să rezolve problema Universităţii: De primarul Craiovei nu scăpaţi

Discuţia premierului cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a avut loc la sediul Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, unde şeful Guvernului s-a întâlnit cu conducerea Autorităţii şi cu reprezentanţii celor 61 de federaţii sportive.

"Din cele 40 de administraţii locale (din capitale reşedinţă de judeţ - n.r.) şi şase sectoare, un singur primar este femeie, dar nu aveţi nicio şansă să scăpaţi de acel primar dacă nu rezolvaţi problema Universităţii Craiova", i-a spus Ponta lui Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a explicat că justiţia s-a pronunţat pe această temă, dar că există anumite proceduri care trebuie respectate.

Premierul i-a spus încă că, dacă este nevoie de intervenţii legislative, Guvernul se poate implica în această problemă.

"Daţi şi la Craiova că nu scăpaţi de Olguţa, nu aveţi nicio şansă", a conchis Ponta.

În 25 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011. FRF poate contesta această sentinţă, dar trebuie să reînscrie imediat echipa în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici