Ponta, înconjurat de camerele TV: Nu am o garanţie, dar sper că măcar acasă nu am aparate de filmat

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat la Consiliul PSD, înconjurat de camerele TV, că nu are o "garanţie", dar speră ca măcar acasă să nu aibă aparate de filmat care să îl supravegheze, adăugând că de microfoane "nu se pune problema", deoarece oricum nu vorbeşte decât cu copilul şi câinele.

326 afișări
Imaginea articolului Ponta, înconjurat de camerele TV: Nu am o garanţie, dar sper că măcar acasă nu am aparate de filmat

Ponta, înconjurat de camerele TV: Nu am o garanţie, dar sper că măcar acasă nu am aparate de filmat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

După ce şi-a prezentat discursul la atelierul "Finanţe" al Consiliului Naţional al PSD, Ponta a spus membrilor PSD că nu vrea să le mai "perturbe" discuţia, care este una destul de tehnică, arătând că mereu are în preajmă aparatele de filmat ale televiziunilor.

"Nu mai stau cu dumneavoastră, că eu nu mai sunt singur niciodată, întotdeauna sunt cu camere după mine. Mă gândeam că măcar acasă nu am camere de luat vederi. Cred eu, nu am o garanţie, era o speranţă. De microfoane, nu se pune problema, că nu vorbesc decât cu copilul şi cu câinele", a spus Ponta, zâmbind.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici