Ponta, la inaugurarea sediului de campanie USL Bucureşti: Cât ne-am certat, atât am stat în opoziţie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a participat alături de primarul general Sorin Oprescu şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, candidaţi la încă un mandat, la inaugurarea sediului de campanie USL Bucureşti, spunând că, în Capitală, pe cât s-au certat între ei, pe atât de mult au stat în opoziţie.

746 afișări
Imaginea articolului Ponta, la inaugurarea sediului de campanie USL Bucureşti: Cât ne-am certat, atât am stat în opoziţie

Ponta, la inaugurarea sediului de campanie USL Bucureşti: Cât ne-am certat, atât am stat în opoziţie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a venit, miercuri, pe jos la sediul de campanie al USL Bucureşti, situat lângă magazinul Cocor, aici întâlnindu-se cu câteva zeci de persoane în faţa cărora a ţinut un discurs fără presă.

"Am dorit să fac această vizită neanunţată la sediul de campanie, ne-am văzut cu candidaţii PSD la primăriile de Sector pentru a spune foarte clar că au tot sprijinul meu ca preşedinte al PSD, iar ceilalţi trei candidaţi de la sectoarele 1, 4 şi 6 au şi ei tot sprijinul nostru", a declarat Ponta la sfâşitul reuniunii.

Întrebat ce le-a spus susţinătorilor de l-au aplaudat în nenumărate rânduri, Ponta a răspuns: "Ne-am adus aminte că, cel puţin în Bucureşti, pe cât de mult ne-am certat între noi, pe atât de mult am stat în opoziţie. Acum suntem împreună şi cu Sorin Oprescu. Apropo de lucrurile care ne-au despărţit în trecut, suntem toţi împreună", a precizat liderul Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici