Ponta: M-a uimit gestul lui Nicolaescu, regret plecarea lui din PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că regretă plecarea senatorului Sergiu Nicolaescu din partid şi s-a arătat uimit de decizia acestuia.

31 afișări
Imaginea articolului Ponta: M-a uimit gestul lui Nicolaescu, regret plecarea lui din PSD

Ponta: M-a uimit gestul lui Nicolaescu, regret plecarea lui din PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că regretă plecarea lui Sergiu Nicolaescu din PSD, aşa cum regretă plecarea oricărui membru din partid.

"M-a uimit gestul domniei sale, nu ştiu ce s-a întâmplat de ce a luat această decizie, dar mergem mai departe", a adăugat el.

Ponta a precizat că nu a mai vorbit cu Sergiu Nicolaescu din luna februarie, când acesta a fost convocat în Biroul Permanent Naţional al PSD pentru activitatea sa ca preşedinte al Comisiei de cultură din Senat.

Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PSD pentru că între el şi "anumite persoane" din conducerea formaţiunii există "o nepotrivire de caracter".

El a precizat, marţi, că nu va avea nicio discuţie cu PSD în privinţa demisiei sale.

Nicolaescu a afirmat că demisia din PSD, partid al cărui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuită cu "un divorţ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici