Nicolaescu: PSD trebuie să îmi aprobe demisia, nu voi avea nicio discuţie

Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, marţi, că a demisionat din PSD deranjat de mai multe persoane, pe care nu le-a nominalizat şi a precizat că nu va avea nicio discuţie cu PSD în privinţa demisiei sale.

25 afișări
Imaginea articolului Nicolaescu: PSD trebuie să îmi aprobe demisia, nu voi avea nicio discuţie

Nicolaescu: PSD trebuie să îmi aprobe demisia, nu voi avea nicio discuţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Nicolaescu a afirmat că demisia din PSD, partid al cărui membru a fost peste 20 de ani, poate fi asemuită cu "un divorţ".

"Demisia mea din PSD este ca un divorţ. Nepotrivire de caractere. Vinovaţi putem fi şi eu şi celălalt. M-au deranjat mai multe persoane, anumiţi oameni din conducere. Dacă spun anumiţi, înseamnă că nu vreau să dau nume", a spus el.

Senatorul a menţionat că demisia nu i-a fost încă "aprobată".

"Dar va trebui să îmi aprobe hârtia. Nu o să am nicio discuţie în acest sens", a adăugat Sergiu Nicolaescu.

Întrebat dacă va reveni asupra deciziei de a demisiona, Nicolaescu a răspuns: "Îmi cereţi prea mult".

El a precizat că va preda conducerea Comisiei de cultură vicepreşedintelui Bokor Tiberiu, până când PSD va nominaliza un alt senator ca preşedinte al comisiei.

Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PSD pentru că între el şi "anumite persoane" din conducerea formaţiunii există "o nepotrivire de caracter".

După 1989, Sergiu Nicolaescu a susţinut Frontul Salvării Naţionale, fiind ales în repetate rânduri senator al acestei formaţiuni. Nicolaescu a fost apoi parlamentar PDSR şi PSD.

El a fost parlamentar în legislaturile 1990 - 1992, 1992 - 1996, 1996 - 2000, 2000 - 2004, şi este senator din 2008 până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici