Ponta se pozează cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, după şedinţa PSD - FOTO

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că s-a întalnit cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Aeroportul Otopeni, după ce a plecat de la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, absentând de la votul pentru şeful interimar al formaţiunii.

1492 afișări
Imaginea articolului Ponta se pozează cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, după şedinţa PSD - FOTO

Ponta se pozează cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, după şedinţa PSD (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"A fost o plăcere să îl întâmpin pe preşedintele Consiliului European - Donald Tusk, în timpul escalei pe care a făcut-o la Otopeni (venind din vizită oficială de la Baku)! Un prieten şi un adevărat lider european!", a scris Ponta, pe reţeaua de socializare, publicând şi o poză cu Tusk.

Premierul a plecat miercuri de la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, înainte de a vota pentru şefia interimară a partidului, disputată de Liviu Dragnea şi Rovana Plumb. El a motivat că are o întâlnire, fără a da alte detalii, dar a precizat că se va întoarce pentru a-şi exprima opţiunea de vot, ceea ce nu s-a întâmplat.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ponta nu a votat, Liviu Dragnea a spus că premierul a ales în cele din urmă o "soluţie rabinică".

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a ales, miercuri, pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar. Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Fraudă la Referendumul din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici