Ponta şi unii miniştri pleacă în vacanţă în august. Secretarii de stat rămân să coordoneze

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor care pleacă în vacanţă odată cu el, în perioada 1-15 august, să desemneze secretari de stat care să coordoneze activitatea în absenţa lor, el anunţând totodată că la conducerea Guvernului se va afla în permanenţă unul dintre vicepremieri.

241 afișări
Imaginea articolului Ponta şi unii miniştri pleacă în vacanţă în august. Secretarii de stat rămân să coordoneze

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Vom avea şedinţe până la sfârşitul lunii iulie, după aceea zece zile însă... unul dintre vicepremieri va fi aici şi absolut toţi miniştrii care, eventual, plecaţi în vacanţă trebuie să aveţi un secretar de stat care rămâne la ministere", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

El a precizat că, după 15 august, Guvernul va relua activitatea normală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici