Ponta spune că nu cunoaşte detalii despre moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat că nu cunoaşte detalii legate de moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, şi că nici nu este interesat de "can-can-uri", mai ales cele legate de doamne, apreciind că societatea este încă extrem de retrogradă.

2546 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că nu cunoaşte detalii despre moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului

Ponta spune că nu cunoaşte detalii despre moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului

El a mai spus că oricărei femei promovate în funcţie i se descoperă lucruri din trecut.

Întrebat de jurnalişti dacă are cunoştinţă de problemele din trecut ale noului secretar general adjunct al Guvernului, premierul a răspuns că nu cunoaşte Agenţia Naţională de Moralitate.

"Nu sunt interesat de acest gen de can-can-uri, mai ales de cele legate de doamne. Societatea românească este încă extrem de retrogradă şi oricărei femei promovate într-un fel sau altul i se descoperă lucruri din trecut. Eu nu fac astfel de researcuri", a spus Ponta.

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS

Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici