Cine este Andreea Lambru, succesoarea lui Mihalache la Guvern: Are 27 de ani şi a lucrat la cabinetul lui Stroe

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS

9576 afișări
Imaginea articolului Cine este Andreea Lambru, succesoarea lui Mihalache la Guvern: Are 27 de ani şi a lucrat la cabinetul lui Stroe

Andreea Lambru (Imagine: www.pnl.ro)

Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno – Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici