Ponta spune că va candida pentru funcţia de deputat şi vrea o perioadă să nu mai fie în prima linie

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, că va candida anul viitor pentru funcţia de deputat, în judeţul Gorj, însă nu îşi propune să ocupe alte funcţii în stat, afirmând că i-ar prinde bine o perioadă în care să nu fie "în prima linie" a vieţii politice.

327 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că va candida pentru funcţia de deputat şi vrea o perioadă să nu mai fie în prima linie

Ponta spune că va candida pentru funcţia de deputat şi vrea o perioadă să nu mai fie în prima linie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Voi candida probabil alături de echipa cu care am fost în ultimii 15 ani, în judeţul Gorj, pentru funcţia de deputat. Pentru alte funcţii în stat, nu. Cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăţ şi din lucrurile bune şi din greşelile mele îmi va prinde foarte bine", a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Premierul a mai afirmat că obiectivul principal este să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut cu cei doi copii ai săi, Irina şi cu Andrei, dar şi cu soţia sa Daciana, în ultimii ani, afirmând că familia sa a avut "cel mai mult de suferit în anii aceştia de activitate politică în prima linie".

"Obiectivul principal este să recuperez în mică parte timpul pe care nu l-am petrecut cu Irina şi cu Andrei în anii aceştia şi cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceştia de activitate politică în prima linie. Nu o să pot să recuperez tot, dar în mică măsură să recuperez ce am pierdut", a declarat premierul.

Victor Ponta a fost deputat de Gorj în legislaturile 2004-2008, 2008-2012 şi din 2012 până în prezent.


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici