Ponta: Important e ca la Congresul PSD să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că este de acord cu devansarea Congresului PSD până în 15 octombrie şi a menţionat că este important ca la această reuniune, dincolo de alegerea conducerii, "să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării".

158 afișări
Imaginea articolului Ponta: Important e ca la Congresul PSD să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării

Ponta: Important e ca la Congresul PSD să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării

"Cum decid cei de aici e foarte bine, eu vreau un singur lucru la Congres, la care spun încă o dată că nu candidez la nicio funcţie, dar, cu siguranţă, important e ca la Congresul PSD, dincolo de alegerea conducerii, să se dea un mesaj clar dacă se doreşte continuarea guvernării sau dacă PSD decide altfel, să treacă în opoziţie, ca să ştim şi noi, cei de la Guvern, ce facem", a declarat premierul Victor Ponta, marţi, înaintea şedinţei conducerii centrale a PSD.

Consiliul Naţional al PSD stabilise ca data Congresului partidului să fie în 15 noiembrie, această dată fiind confirmată şi cu ocazia desemnării lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar, după demisia lui Victor Ponta de la şefia PSD.

La Congres este aleasă conducerea partidului, inclusiv preşedintele.

Mai multe organizaţii şi lideri locali ai PSD au solicitat însă devansarea datei congresului, pentru luna octombrie.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că, din punctul său de vedere, pentru organizarea Congresului partidului sunt posibile două perioade, 15 octombrie - 1 decembrie şi sfârşit de ianuarie - început de martie, însă o decizie se va lua în BPN de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici