Ponta: Voi pleca la Bruxelles cu o conexiune, am ratat şansa unui zbor de dimineaţă

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va merge la Bruxelles folosind o conexiune, fiind nevoit să facă "un stop undeva", el arătând că a "ratat" şansa unui zbor de dimineaţă.

342 afișări
Imaginea articolului Ponta: Voi pleca la Bruxelles cu o conexiune, am ratat şansa unui zbor de dimineaţă

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Ponta a venit joi dimineaţă la reuniunea UNCJR, unde se alege conducerea acestei instituţii, precizând că trebuia să fie prezent la această şedinţă.

"Am ratat şansa unui zbor foarte de dimineaţă, la Bruxelles, dar cred că merită UNCJR acest sacrificiu", a spus Ponta în debutul reuniunii UNCJR, la care presa a avut acces.

"Vedeţi, asta mi se pare extrem de amuzant, singura ştire astăzi era că sunt cu domnul preşedinte (Traian Băsescu, n.r) în avion. N-a spus nimeni şi unde mergem noi cu avionul ăla, pentru ce plecăm cu avionul. Domnul preşedinte Băsescu merge la Consiliul European, unde probabil principala temă va fi negocierea cu Parlamentul European, eu mă duc la întâlnirea premierilor social-democraţi", a spus Ponta.

El a adăugat că trebuia să fie prezent la reuniunea UNCJR.

"Eu trebuia să fiu aici la întâlnire, o să plec cu o conexiune", a spus Ponta.

Întrebat dacă va pleca spre Bruxelles cu o cursă privată, Ponta a negat.

"Nu, o să fac un stop undeva", a spus Ponta.

Întrebat dacă se va întâlni la Bruxelles cu preşedintele Traian Băsescu, Ponta a precizat că acest lucru s-ar întâmpla dacă şeful statului va merge la întâlnirea premeirilor socialişti.

"Nu cred că participă la întâlnirea şefilor de Guvern socialişti. Dacă va fi cazul, sigur că mă văd cu domnia sa, dar eu merg la întâlnirea aceasta", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu merge, joi, la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, cu un zbor de linie al TAROM, aceasta fiind pentru prima oară în ultimii ani când şeful statului efectuează o deplasare externă fără a utiliza aeronava închiriată special de la TAROM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici