Preda: Nu am auzit de remaniere decât în declaraţia lui Oltean, care nu ştiu cât e de informat

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, la videochat-ul ziarului "Gândul", că nu a auzit de posibilitatea de remaniere a Guvernului decât de la colegul său de partid Ioan Oltean, despre care nu ştie dacă este informat.

13 afișări
Imaginea articolului Preda: Nu am auzit de remaniere decât în declaraţia lui Oltean, care nu ştiu cât e de informat

Preda: Nu am auzit de remaniere decât în declaraţia lui Oltean, care nu ştiu cât e de informat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu am auzit aşa ceva decât într-o declaraţie a lui Ioan Oltean, care nu ştiu cât e de informat", a răspuns Preda pentru ziarul Gândul unei întrebări referitoare la o eventuală remaniere a Guvernului.

Preda a precizat că el susţine Guvernul, deoarece ar fi absurd să susţină opoziţia şi că speră ca acest Guvern să reuşească, având în vedere că există, în ultimele luni, o diminuare a credibilităţii acestuia.

"Susţin acest Guvern, nu pot să susţin opoziţia, ar fi absurd. Îmi doresc ca acest guvern să reuşească (...). Sunt lucid când spun că există o diminuare a credibilităţii, dar nu există o alternativă politică, opoziţia este radicalizată, cale de dialog nu există", a apreciat Preda.

El a explicat că Guvernul poate să fie o povară pentru PDL, dar nu trebuie cedat şi trebuie să existe solidaritate.

"Unii fac comparaţie între PDL cu PSD lui Adrian Năstase. Este mai împovărător Guvernul pentru PDL decât PDL pentru Guvern, costurile le plăteşte partidul. La PSD lucrurile stăteau inves, pentru că Guvernul realizase aderarea la UE.(...) Guvernul poate să fie o povară pentru PDL, dar nu trebuie să cedăm şi să avem o solidaritate", a adăugat europarlamentarul PDL.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici