Preda: Udrea a lipsit de la lecţia modestiei, e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie

Eurodeputatul PDL Cristian Preda susţine că preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, "a lipsit de la lecţia modestiei", menţionând că în campania prezidenţială trecută aceasta nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă – provizoriu – în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate.

42 afișări
Imaginea articolului Preda: Udrea a lipsit de la lecţia modestiei, e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie

Preda: Udrea a lipsit de la lecţia modestiei, e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat, într-un interviu pentru Revista "22", cum comentează o relatare de presă potrivit căreia Udrea ar fi taxat poziţia sa şi a Monicăi Macovei în partid cu expresia "mucles", Preda a răspuns: "Nu ştiu ca E. Udrea să fi folosit un asemenea termen, cu totul regretabil. Am remarcat că în ultima vreme se cam grăbeşte cu declaraţiile"

"Deunăzi spunea că nimeni nu-i poate cenzura ambiţia de a fi premier sau preşedinte, arătându-se de fapt mâhnită că preşedintele Băsescu nu îi încurajează planurile de mărire. Mi s-a părut că a întrecut măsura. Preşedintele a susţinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama că d-na Udrea a lipsit de la lecţia modestiei. A uitat cam repede şi că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă - provizoriu - în Guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. În ceea ce mă priveşte, ce să mai zic? Mi-a propus să o secondez la PDL Bucureşti, iar după trei săptămâni s-a raliat celor care voiau excluderea mea", afirmă Cristian Preda.

Întrebat ce pondere mai are cuvântul lui Traian Băsescu în PDL, Preda a răspuns: "Trebuie să ştii să descifrezi mesajele lui. Nu e totdeauna explicit, iar pedeliştii nu sunt nici ei tot timpul atenţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici