Predoiu: Avansăm în direcţia anunţată, un tandem cu Ciucu ca viceprimar în calitate de membru PNL

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, joi, că discuţiile purtate cu Ciprian Ciucu asupra programului de guvernare pentru Bucureşti au fost "fructuoase" şi că evoluează în direcţia anunţată - cu Ciucu viceprimar, în calitate de membru PNL.

673 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Avansăm în direcţia anunţată, un tandem cu Ciucu ca viceprimar în calitate de membru PNL

Predoiu: Avansăm în direcţia anunţată, un tandem cu Ciucu ca viceprimar în calitate de membru PNL (Imagine: Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

''Cu domnul Ciucu am discutat astăzi, am avut o discuţie foarte bună. Am discutat chestiuni legate de programul de guvernare locală al Bucureştiului, despre preocupările domniei sale despre integritate, anticorupţie şi o infrastructură modernă. Sunt obiective pe care le avem şi noi în program şi de aceea discuţiile au fost extrem de fructuoase. Vom avansa în direcţia în care am anunţat-o, respectiv de a face un tandem, ca primar şi viceprimar, cu domnul Ciucu, în calitate de membru PNL, dar nu vreau să anticipez până când nu vom avea încheiate toate formalităţile.

Întrebat de ce nu validează, joi, lista consilierilor pentru Bucureşti, Predoiu a spus că una dintre doctrinele PNL care a funcţionat este ''pas cu pas''. ''Am avut succes cu ea şi o păstrăm în continuare'', a susţinut liderul liberal.

Întrebat despre o posibilă alianţă cu partidul lui Traian Băsescu, Predoiu a afirmat că a făcut un apel către votanţii dreptei pentru a da un vot util, adăugând că mesajul său se adesează "deocamdată, alegătorilor".

''Unificarea dreptei trebuie să vină în voturi în primul rând. Eu am făcu un apel şi reiau acest apel către toţi votanţi cu vederi de centru dreapta să unifice acest vot, să dea un vot util candidaţilor PNL şi atunci vedeţi că, în timp, istoria va uni aceste forţe care pot rămâne în formule politice independente, autonome. Ceea ce este important este să impunem un vot uitil, să oprim PSD să pună mâna pe administraţia Capitalei. (...)Mesajul meu este deocamdată către alegători numai", a răspuns Predoiu întrebat dacă va face o alianţă cu PMP, aşa cum afirmase anterior.

M10 Bucureşti a decis miercuri la prânz să retragă susţinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în partid.

După anunţul oficial al candidaturii sale, Predoiu l-a invitat pe Ciucu să i se alăture.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici