Predoiu, despre retragerea sa din cursa pentru şefia PNL: Ignoraţi intoxicările prieteneşti

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, vineri seară, pe Facebook, că nu se va retrage din cursa pentru preşedinţia PNL, cerându-le celor care îl susţin să ignore intoxicările "prieteneşti".

429 afișări
Imaginea articolului Predoiu, despre retragerea sa din cursa pentru şefia PNL: Ignoraţi intoxicările prieteneşti

Predoiu, despre retragerea sa din cursa pentru şefia PNL: Ignoraţi intoxicările prieteneşti

"Mesaj către suporterii şi prietenii mei: ignoraţi, vă rog, intoxicările <<prieteneşti>>! Cu cât mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursă, cu atât mai fermă e hotărârea mea să candidez ca să câştig competiţia!", a declarat Cătălin Predoiu, pe Facebook.

Liberalul le-a transmis un mesaj şi "prietenilor" săi, spunându-le să nu îşi mai cheltuie "resursele cu închipuiri şi vise".

Reprezentanţi ai filialelor PNL din Transilvania s-au întâlnit vineri la Cluj Napoca cu foşti şi actuali lideri ai formaţiunii liberale, reuniunea încheindu-se "indecis" în privinţa susţinerii candidatului la preşedinţia PNL, au spus pentru MEDIAFAX surse liberale locale.

Dintre potenţialii candidaţii la preşedinţia PNL, care se va decide la congresul din iunie, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte al partidului şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a spus că îşi menţine decizia de a candida, în timp ce Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea a amânat până după 3 mai luarea unei hotărâri, potrivit surselor citate.

Actualul preşedinte interimar al PNL, deputata Raluca Turcan nu a anunţat nicio decizie, dar probabilitatea depunerii unei candidaturi nu este exclusa, au spus sursele citate. In schimb, fostul preşedinte al PNL, senatoarea Alina Gorghiu a spus ca nu va intra în competiţia pentru preşedinţia PNL.

Printre participanţii la întrunire s-au aflat fostul co-preşedinte al PNL Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, europarlamentarul Daniel Buda.

Până în prezent, vicepreşedintele Camerei, Cătălin Predoiu şi fostul ministru Ludovic Orban au anunţat oficial că vor candida la preşedinţia PNL, la congresul din 17 iunie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici