Predoiu: Mă bucură deschiderea lui Nicuşor Dan. Astăzi s-a mai făcut un pas, Firea nu va fi primar

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, la TVR, că îl bucură deschiderea lui Nicuşor Dan, afirmând că astfel „s-a mai făcut un pas” pentru înfrângerea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Bucureşti

4778 afișări
Imaginea articolului Predoiu: Mă bucură deschiderea lui Nicuşor Dan. Astăzi s-a mai făcut un pas, Firea nu va fi primar

Predoiu: Mă bucură deschiderea lui Nicuşor Dan. Astăzi s-a mai făcut un pas, Firea nu va fi primar

"Nu pot decât să mă bucur, este o deschidere importantă faţă de ultimele zile. Este adevărat, în urmă cu aproape o săptămână, am propus ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susţinut de toţi ceilalţi. Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucureştenilor, dar mă bucură faptul că există o deschidere în această direcţie şi eforturile din ultimele zile au dat rezultate", i-a răspuns candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, lui Nicușor Dan.

Cătălin Predoiu a afirmat că prin acceptarea realizării unui sondaj, de către Nicuşor Dan, s-a făcut încă un pas pentru înfrângerea Gabrielei Firea.

"Lumea începe să vadă că ceea ce am spus acum câteva zile, la GDS, prinde contur, Gabrilea Firea nu va fi primarul general al Capitalei. Azi, s-a mai făcut un pas în această direcţie", a mai spus Predoiu, afirmând că nu a vrut să excludă pe nimeni din propunerea sa, ci a vorbit într-un studio de televiziune celor prezenţi.

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, dumnică, la TVR, că nu se va retarge din competiţia electorală şi nu le va propune bucureştenilor să îl voteze pe Cătălin Predoiu, afirmând, însă, că va accepta propunerea lui Predoiu de a realiza un sondaj.

La dezbaterea candidaţilor la Primăria Capitalei, organizată de TVR, a fost invitat şi candidatul PSD, Gabriela Firea, însă aceasta a refuzat să participe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici